Monday, March 1, 2010

zzzzzzz

gua harap harap sangat lepas ni kalau gua tidur, pukul 8 pagi gua bole bangun dah.
tanpa kepala pening. takpun pukul 11 mlm gua dah terasa mengantuk.
sebab sem ni gua schedule pack, semua kelas pagi. kelas pagi je tak tidur
tapi kalau macam isnin, kelas gua 8.30 sampai 6.30 petang.

peh. tak tidur sehari. lepastu sampai ke petang
susah susah. hari hari tak tidur payah juga.
sakit kepala gua. dah la sekarang march. bahang.

yang lecturer, masa gua tertidur juga lu nak bagi quiz la nak suh present laa
markah gua macam mana?
tekanan jiwa gua macam ni !

4 comments:

reverie said...

tidur cover-cover. pandai-pandai bawa diri.

muhd fikri said...

baik bang

kepala batu said...

lu sebat je..pastu buat muke seposen..nti die tlg la..hehe

insideofme said...

peh, memang ikut hati gua nak sepak muka dia laju laju